Pedro The Lion – Phoenix

Voor het eerst in 15 jaar is er een nieuw album van Pedro The Lion: Phoenix. In de tussentijd heeft zanger en componist David Bazan onder eigen naam en andere bandnamen continu werk uitgebracht. Achteraf een beetje suf, constateert hij nu, want qua marketing is dat eigenlijk niet zo handig. Hij keert dus terug op zijn schreden en het is alsof de tijd heeft stilgestaan.

Phoenix staat als vanouds vol melancholische liedjes met een rafelrand en rake teksten, soms druipend van het cynisme. Fans van vroeger kunnen de plaat blind kopen. Hoewel, op vinyl moet je wel belachelijk diep in de buidel tasten.

Een gedachte over “Pedro The Lion – Phoenix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s