Darwin Deez – Double Down

Lekker catchy plaat vol lichtvoetige gitaarpop. Double Down is het derde album van naar de zanger vernoemde band uit New York Darwin Deez; een man met een op zijn zachts gezegd niet alledaags kapsel. En die staat op het eerste gehoor helemaal ram vol met leuke hitjes. The Mess You Made bijvoorbeeld, Lover en natuurlijk single Kill Your Attitude.

Darwin Deez hoort thuis in het rijtje Circa Waves, The Kooks, Five O’Clock Heroes of Good Shoes. Allemaal bandjes die grossieren in aanstekelijke pop, waarvan er zo ontzettend veel zijn. Toch verdient Darwin Deez in dat overvolle genre zijn aandacht vanwege de grappige teksten vol uit het leven gegrepen dingen voor adolescenten zoals het stoppen met roken en natuurlijk de vindingrijke puntige arrangementen. Gewoon… lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s