Heyrocco – Teenage Movie Soundtrack

Puisten, snot, strummen, tienermeisjes, tongen, ochtendgloren, skaten, onzekerheid, overdrive, busje, tissues, warme zomerwind in je haren, Vans, kotsmisselijk, korte broeken en te wijde t-shits, wiet, zweetvoeten, flirten, basketbal, Marshall, pogoën, nieuwe vrienden, weer tongen, piepende oren, pochen, bubbelbuik, doodsangst, bier, spuug, natte oksels, roken.

Heyrocco is een gitaarbandje uit de VS van drie tieners en de bassist heet Chris Cool; kan niet fout gaan. En de titel van hun eerste echte plaat drukt goed uit wat ze op dit moment beleven. Teenage Movie Soundtrack staat, op een enkele verplichte ballade na zoals het singletje Mom Jeans, vol lekkere punkrock die klinkt alsof die in de jaren negentig is gemaakt. De stijl zweeft ergens tussen Weezer, Nirvana en Nerf Herder. Niet baanbrekend maar lekker om deze zomer hard in de auto te draaien op weg naar je vakantieadres. Je gaat je er gewoon weer jong bij voelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s