Nosaj Thing – Fated

Jason Chung, alias Nosaj Thing, brak door met zijn debuutplaat Drift die werd geprezen om z’n bijzondere sfeer in de electro-scene van Los Angeles. Fated is zijn derde plaat. Het wordt aangeprezen als een product waarin de producer zijn aanpak tot volle wasdom laat komen. Zijn methode is om de nummers helemaal te strippen tot alleen het hoogstnoodzakelijke overblijft; altijd sec instrumentaal. Afwijkend is alleen Cold Stares dat door de vocale inbreng van Chance The Rapper zowaar voor een moment van lichte opwinding op de plaat zorgt.

Fated klinkt aangenaam toegankelijk en experimenteel tegelijk. Voor liefhebbers van sfeervolle electro een plaat om te checken. Maar ben je daar niet van, dan is het niet meer dan een tamelijk oninteressant geluidsbehangetje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s