John Steel Singers – Everything’s A Thread

Een kandidaat voor de titel leukste soundtrack voor je vakantie verschijnt…. Ehh, jammer genoeg net na je vakantie.

Everything’s A Thread van het Australische John Steel Singers is een vrolijke zomerplaat vol liedjes met goudgerande melodietjes die je lekker mee kunt brullen in de auto. Of swingen op het lekker droge plopbasje dat bijna in alle nummers de hoofdrol heeft gekregen en keihard in de mix doorkomt. De levenslust spettert van dit alle kanten uitschietende kunstwerkje dat een keur aan associaties oproept; dan weer doet het denken aan de psychedelische episode van de Beatles, dan klinkt het sfeervol als een betere relaxte track van Air en in prijsnummer Common Thread klinkt het enthousiasme van The Go! Team door. Om in State Of Unrest weer met rauwe Britpop uit te pakken. Er komt geen einde aan… Leuke plaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s