Vier keer keihard Rotterdams

Hou je van hard, en hou je ook van Rotterdam? Dan moet je donderdag 15 december naar Baroeg. Maar liefst vier bands uit Rotterdam en omgeving spelen er en een ticket kost je maar (vanaf) vier euro’s. Daar spaar je al aan stookkosten uit door er even uit te gaan. En het is natuurlijk hard, dus warme rode oortjes gegarandeerd!

Indigo Pastel trapt af en een potje indierock die al in de smiezen is bij de iets alternatievere radiostations. Je moet wel onder de graszoden hebben gelegen als je nog niet hebt gehoord van Graftak. Ze stonden al eens op Baroeg Open Air en mixen punk, ska reggae en folk. Vermin komt je oren uitspuiten met een potje metal en Lijkschouwer… tja, de naam zegt genoeg toch? Daar heb je geen Facebookpagina voor nodig.

De avond wordt georganiseerd door Loud, een nieuwe club die concerten organiseert en daarmee ambitieuze muzikanten uit de regio wil ondersteunen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s