The Prodigy en Franz Ferdinand naar Vestrock en Dauwpop

Vestrock en Dauwpop maken vandaag de eerste namen bekend van hun programma de komende zomer en pakken direct uit met twee gezamenlijke knallers: Franz Ferdinand en The Prodigy.

Voor The Prodigy zijn het de eerste concerten die zij buiten het Verenigd Koninkrijk geven sinds de onverwachte dood van frontman Keith Flint in 2019. Liam Howlett en frontman Maxim pakten de draad pas weer juli 2022 op in eigen land met een eerste live show. Volgens de beide festivals bestaat de setlist naar verwachting uit klassiekers, misschien aangevuld met nieuw werk van een mogelijk in 2023 te verschijnen studio-album.

Naast deze twee klappers kondigt Vestrock de komst aan van Antoon, My Baby, Feuerengel: A Tribute To Rammstein, Intergalactic Lovers, The Howl & The Hum, Bob Uit Zuid, Coach Party en de nieuwste Engelse postpunksensatie Life.

Dauwpop is 2 en 3 juni in Hellendoorn, Vestrock 2 en 3 juni in Hulst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s