Bijzondere benefiet in Markt Centraal

Tip: aanstaande donderdag organiseert Markt Centraal – een bijzondere nieuwe plek in Amsterdam waar ook concerten worden gehouden – een benefietconcert met onder andere Rotterdams Venus Tropicaux maar ook Global Charming en Naive Set. Entree kost €10,50 en het begint 20.00 uur. Kaarten koop je hier.

Markt Centraal is te vinden op het adres Centrale Groothandelsmarkt 186, 1051 LJ Amsterdam. Het bijzondere is wel dat je er alleen kunt komen met een speciaal treintje, De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Die vind je bij de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6 en pendelt met grote regelmaat heen en weer. Hou het maar in de gaten, ook de komende tijd staan er leuke concerten in de agenda.

Het benefietconcert dit keer is voor een medewerkster van Markt Centraal, de uit Rusland afkomstige muzikant/geluidstechnicus Yulya Divakova. Zij kan gaan studeren aan de HKU maar heeft als een niet-EU burger geen recht op studiefinanciering. De benefiet hoopt haar een zetje in de rug te kunnen geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s