Eendracht Festival wordt beestenbende

Met de terugkeer na de corona-jaren gaat het Eendracht Festival ook een nieuwe fase in. Kreeg voorheen rijp en groen een plekje op het festival dat laat zien wat er in het Rotterdamse allemaal broeit en groeit, nu presenteert elke scene de beste acts van het moment. En als vanouds gaat het niet alleen om muziek, maar is er ook aandacht voor bijvoorbeeld spoken word en allerhande kunstuitingen.

En het wordt een beestenbende, leggen Immanuel Spoor en Jelle Touw van het festival uit in dit video-interview:

Eendracht Festival wordt donderdag 21 juli gehouden op verschillende plekken in het centrum van Rotterdam. Toegang is gratis, het festival introduceert dit jaar een ‘pay what you want‘-systeem om daarmee de artiesten een gage te kunnen betalen. Voor meer informatie en de volledige line-up check Eendrachtfestival.nl!

Een gedachte over “Eendracht Festival wordt beestenbende

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s