Gratis en voor niks: Westerpop

Ze houden het nog steeds vol om het gratis te houden én zijn heel blij na die magere jaren weer terug te zijn: Westerpop in Delft. Vrijdag 8 en zaterdag 9 juli kun je je laven aan heel wat stevige acts en welbekende namen. Traditiegetrouw is er ook een competitie voor lokale bands.

Alle informatie over het festival vindt je op hun website. Maar wil je je net iets verder inlezen dan bevelen we je twee acts aan waar MuziScene al eens een lichtje op liet schijnen. Allereerst The Vices (vrijdagavond te zien). Vorige week speelden ze nog in Rotterdam en daarover schreven wij ‘een toegankelijke sound en een enthousiaste, vriendelijke frontman die er een fijn optreden van maakt en met gemak communiceert met het publiek. Iedereen geniet, heel relaxte sfeer.’ Wil je meer weten over de formatie rond Floris van Luijtelaar, lees dan ook ons interview met de ‘vriendelijke frontman’.

Zaterdag kruipt Goose op het podium. Ook deze band spraken wij onlangs en het interview dat inzicht geeft in wat je zaterdagavond van ze kunt verwachten kun je hier lezen. We wensen iedereen alvast veel dansplezier op Delfts mooiste en luidste festival.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s