Festivals bij je om de hoek

Weer kort wat festivalnieuwtjes. Komend weekeinde trapt Sniester af. Een voor de liefhebbers niet te missen carnaval van onnoemelijk veel leuke bands uit binnen- en buitenland op en rond de Grote Markt in Den Haag. We wensen jullie alvast veel plezier en laat je vooral fotograferen door onze verslaggever ter plekke!

Maar er is meer. Stel je toch eens voor dat je de mazzel hebt in Rotterdam te wonen – is ook al mazzel zat natuurlijk – maar dat in jouw mooie wijk dan ook nog eens een actieve organisator woont. Dan kan het zo maar gebeuren dat je in je eigen buurt een mooi festival voor je neus geschoven krijgt. Dat is het geval in Schiebroek. Daar kun je aanstaande zondag BRUUT! gaan zien en dat belooft een mooi funky, jazzy maar vooral opzwepend dansbaar feestje te worden. Kijk hier maar eens wat ze uithaalden in het oude Luxor Theater… Tovert gegarandeerd op ieders gezicht een zomerse glimlach.

Het optreden van BRUUT is een eerste in een rij van drie die het festival Spot On Sciebrouck een soort van inleiden, zeg maar. Naast Bruut kun je zaterdag 4 juni Rotterdams eigen LE MOTAT zien en zaterdag 18 juni Dawn Brothers. Meer info over tijden en waar je precies moet zijn – ja ook al woon je in een andere wijk – vind je op de pagina van het festival. De hoofdmaaltijd wordt trouwens zaterdag 27 augustus geserveerd. Zet het maar vast in je agenda. Zo’n Spot On wil je toch ook gewoon in je eigen wijk?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s