Speedy Wunderground brengt single van Lewsberg uit

Het Engelse label Speedy Wunderground, dat de laatste jaren het lanceerplatform is voor menig Britse alternatieve band richting internationaal succes, brengt een single uit van Rotterdams Lewsberg. Het nummer heet Six Hills.

In 2020 leerden Lewsberg en het team van het label, waaronder de intussen befaamde producer Dan Carey, elkaar kennen en zijn plannen gesmeed een keer samen iets op te nemen. Corona stond in de weg dat die afspraak snel werd ingevuld, maar nu is het er dan toch van gekomen.

Speedy Wunderground brengt het nummer uit in hun serie singles die in een oplage van slechts 500 stuks worden gemaakt; ware verzamelobjecten intussen.

Six Hills is een nummer van Lewsberg waarin zij weer terugkeren naar de sound van de eerste twee uitgaven: monotone repeterende drumpatronen, pompende bas en ontsporende gitaarsolo’s. Zowel Arie van Vliet als Shalita Dietrich zingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s