Vier avonden bands, artiesten, meer bands en nog meer artiesten

De komende vier avonden kun je je vanuit je huis onderdompelen in een overdaad aan nieuwe muziek uit binnen- en buitenland. Eurosonic Noorderslag (ESNS) trapt woensdag af en het festival wordt zoals je ongetwijfeld weet opnieuw online afgewerkt. We moeten het dus weer met surrogaat doen, maar als je al zo lang niet iets echt hebt gehad, is surrogaat misschien ook ineens best wel lekker.

Dus: stem woensdag, donderdag, vrijdag én zaterdagavond af op esns.nl/. Dan kun je eindelijk de hype van het moment Wet Leg ‘in het echt’ zien, maar ook de Rotterdamse hype van al weer een poosje Tramhaus. Uit onze contreien onder andere ook Froukje, Elephant, Cor en Kuzko.

Het online programma begint elke avond rond een uur of 8 en eindigt rond middernacht. Er zijn drie kanalen waarop je kunt afstemmen. Kijk hier voor een compleet overzicht van de line-up, en hier voor de timetable.

Veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s