No more TBA – Affiche VRDT compleet

Het gras is gemaaid en de eerste rijplaten zijn geleverd. Het opbouwen van VESTROCK DOWNTOWN kan beginnen. Met nog drie weken te gaan voordat de hekken open gaan, is dat waarschijnlijk geen dag te vroeg.

We zagen foto’s van de enorme tent, waar onder andere De Staat en Chef’ Special zullen optreden. Ook de tweede overdekte locatie ziet er prachtig uit. Van buiten lijkt het op een ouderwetse boerenschuur, zoals je die wel in Westerns ziet, maar de binnenkant vinden we wel wat weg hebben van poptempel Paradiso. Het is geen kerk, maar met de staanders aan de zijkanten en de balkons, kijken we nu al uit naar ongetwijfeld sfeervolle concerten van bands als Hang Youth, Sophie Straat en Ramkot.

Als klap op de vuurpijl werden de laatste namen bekend gemaakt. Voor de metal heads onder ons is de Eindhovense formatie Another Now toegevoegd. Punkers die ook wel eens willen shoegazen worden op hun wenken bedient met de Britse band Headshrinkers. Het eveneens van de overkant van de Noordzee afkomstige Stereo MC’s zorgt dat we ‘connected’ blijven. Wie vervolgens nog energie over heeft kan die ongetwijfeld kwijt op de dansvloer van dj Willem Jongeneelen die garant staat voor een eclectische set, of op de elektronische klanken van Maaster.

Het affiche voor VESTROCK DOWNTOWN is daarmee compleet. Mede door de verhuizing naar een ruimere locatie zijn er nog kaarten beschikbaar. Mocht je dus nog twijfelen, dan is nu het moment om de knoop door te hakken. Wij zullen hoe dan ook verslag doen, maar leuker is net natuurlijk wanneer we je daar tegenkomen. Drinken we een biertje, goed?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s