Op ontdekkingstocht met Momo

In het weekeinde van 4 en 5 september kun je op ontdekkingstocht met Motel Mozaïque. Je volgt een route door het stadshavengebied, ziet de stad zoals je nog niet vaak zag, én wordt onderweg getrakteerd op voorstellingen van Froukje, Amenti Theatre Company van Gil The Grid en club en restaurant Bit/Bitter en Oase hebben een eigen programma.

Kaarten voor het Momo Fabrique Festival kun je kopen via de website van Motel Mozaïque. Voor 20 euro kun je op een van de twee festivaldagen een route volgen. Tel 57 euro neer en je krijgt er ook nog een vegetarisch driegangenmenu bij van Bitter.

Fans van Froukje komen vrijdag 3 september al aan hun trekken. Momo en Parfum de BoemBoem zetten haar in de schijnwerpers met een optreden in De Huidenclub. Voor meer informatie, zie de website van Momo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s