Teken van leven van Shame

Hè hè, daar is dan eindelijk een teken van leven van Shame. Het bleef even stil rond de postpunk band uit Londen, hoewel bekend was dat er dit jaar een opvolger van hun succesvolle debuutplaat Songs of Praise zou komen. En hier is dan een eerste tip van de sluier: de single Alphabet. Frontman Charlie Steen vertelt over de video dat de beelden zijn ontleend aan dromen die hij heeft gehad. En als we hem zo horen zingen, kwam daar Idles in voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s