Maar nu eerst nog even een nieuwe single van Apneu…

Nog een overzichtelijk aantal nachtjes slapen en dan kun je gaan luisteren naar de nieuwe plaat van Apneu. Die natuurlijk weer de moeite waard is en vol prachtige rafelige gitaarliedjes staat. De Amsterdammers spelen hun nieuwe werk ook tijdens twee concerten in september: in Worm, Rotterdam en in de grote zaal van Paradiso. Maar voor het zover is, eerst nog snel een nieuw Apneu-singletje die z’n première krijgt op MuziScene: Star Scrambler, Sign Seer.

Klim op je fiets, liefst als het mooi weer is. Niet te gehaast. Je mag gerust een beetje slingeren en net doen of je vliegt. Je hebt immers alle tijd en bent in een opperbeste bui. Met Star Scrambler, Sign Seer leren we de Amsterdammers van Apneu van een meer bedachtzame kant kennen. Geen ruig werk met stevig bas- en drumwerk als ruggengraat dit keer. Maar een klein liedje, bijna gevoelig, met een mooie opbouw. Alsof je fietst op een mooie zomerse dag, zonder haast. Luister zelf maar…

Silvester
Op 11 september verschijnt Silvester, het vierde album van Apneu op Subroutine. De plaat is opgenomen in samenwerking met producer Ralv Milberg, bekend van onder nadere Die Nerven.

Worm en Paradiso
Apneu speelt twee shows om de release van hun vierde album te vieren. Op 12 september in Worm, Rotterdam. Dat is een show volgens corona-regels met een zeer beperkt aantal zitplaatsen.

Op 16 september is er een releaseshow in Paradiso. Apneu speelt dan samen met Blue Crime en Global Charming.

Foto: Kasimir Szekeres

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s