Makers van Muzine keren terug als MuziScene

Nadat Muzine als gevolg van herhaaldelijke hacks moest stoppen, startte een aantal medewerkers van Muzine in het voorjaar van 2019 een succesvolle samenwerking met CHAOS Music Magazine. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan; de makers van Muzine kiezen nu toch weer hun eigen weg en presenteren een nieuwe website geheel gewijd aan alternatieve muziek van toen en nu: MuziScene.

Één van de drijvende krachten achter Muzine, Wim du Mortier, creëerde MuziScene om content van zijn hand die eerder was gepubliceerd op Muzine.nl opnieuw vindbaar te maken. Samen met Ronald Renirie en Theo Stepper bouwt hij deze site nu verder uit. Ook de banden met andere fotografen en auteurs die in het verleden publiceerden op Muzine worden weer aangehaald.

MuziScene (magazine) wordt gemaakt door liefhebbers die hun enthousiasme over de muziek die zij leuk vinden met anderen willen delen. Niets meer, niets minder. In MuziScene hopen de makers van Muzine het plezier om te schrijven over hun passie te hervinden. En een platform te maken waar ook anderen plezier aan beleven. Met als vanouds veel recensies van platen en concerten, interviews, reportages in woord en beeld, columns en nieuwtjes uit de muziekscene.

We heten je graag welkom op MuziScene.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s