MuziScene: wie en waarom

MuziScene is een website door en voor muziekliefhebbers en gaat over de muziek die wij leuk vinden. Niks meer, niks minder.

MuziScene is een initiatief van Wim du Mortier. Opgezet als plaats om artikelen die ooit te lezen waren op het de ter ziele gegane Muzine.nl te herpubliceren.

Inmiddels is MuziScene uitgegroeid tot een platform gedragen door fotografen en schrijvers die allemaal gedreven zijn door een liefde voor muziek en plezier willen beleven aan het met anderen delen van hun enthousiasme voor platen, bands, artiesten en concerten.

Wim du Mortier

Hoofdredactie

Wim du Mortier is sinds zijn jeugd actief met pen en fototoestel. Als journalist bekleedde hij allerlei functies, van verslaggever tot hoofdredacteur en stond aan de wieg van menig on- en offline uitgeefproduct. Als broodwinning werkt hij bij een uitgever van vakbladen.

Hij heeft een brede muzieksmaak en staat bekend als ‘de kleinste dj met de grootste hits’. Speelde in verschillende bands in Rotterdam, Delft en Dordrecht. Oud-bestuurslid van De Vlerk, met hart en ziel verbonden aan Rotown, Rotterdam.

Stuur mij een e-mail: MuziScenenl@gmail.com

Theo Stepper

Hoofdredactie

Theo Stepper is geboren in Stockholm, maar hij beheerst de Nederlandse taal volledig. Ini Kamoze bezong hem in Here Comes The Hotstepper. De definitie van een hotstepper is iemand die zeer bedreven is in een bepaalde activiteit. Voor Theo betekent dat schrijven, lezen en redigeren.

Hij is ruim tien jaar actief als schrijver van columns, (ultra) korte verhalen en recensies. Daarnaast is hij betrokken geweest als redacteur en schrijver bij de totstandkoming van een verhalenbundel en doet hij de redactie voor een yogamagazine.

Stuur me een e-mail: mail2thehotstepper@gmail.comMuziScene zoekt versterking!

Maak jij graag concertfoto’s en/of wil je ook recensies schrijven en artiesten interviewen?

hh

Op MuziScene vind je bijdragen van onder andere:

Martijn Berlage

Mats Burgering

Daafit

Dinant Dorsthorst

Demi Drost

Dimitri Hakke

Paul Henning

Frank Heythuysen

Ronald Houtman

Ronald Klootwijk

Govert Kreuk

Marcel van Leeuwen

Susana Martins

Michel Mees

Maarten Mulder

René Oonk

Ronald Renirie

Jan Rijk

Roel Schillings

Herman Sixma

Mink Steekelenburg

Michelle van der Stelt

Minke Weeda

Judith Zandwijk