Snobs over onbekommerd met een bommetje

Nou, weer even klaar met omstandigheden, is het de hoogste tijd om er weer eens middenin te staan. Muziek is tenslotte de enige second love die door mijn beugel kan en dat is niks erg, want muziek kan gelukkig heel veel meer.

Door: Bert Toet 

Muziek kan prikkelen of verzachten, verbazen of bevestigen, kalmeren of agiteren, verlichten of verduisteren. Muziek kan aanvullen waar je mee bezig bent of er juist een welkome ontsnapping aan bieden. Maar misschien nog wel het allermooiste: muziek is er altijd wanneer je er behoefte aan hebt en dan ook nog onvoorwaardelijk en, indien gewenst, op maat.  
Dat laatste is, zeker deze week ook voor mijzelf, natuurlijk niet van toepassing op de Snob-o-Matic. Ik ben door eerdergenoemd gedoe net zo blanco als het de nieuwe lijst aangaat als u. Vanaf volgende week is het weer helemaal business as usual, inclusief uitgelichte nummers, maar deze week spring ik er net als u in zonder eerst met de grote teen de temperatuur te checken. Ook wel eens lekker: met een bommetje! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s