Snobs over dan maar niets

In mijn middelbare schooltijd moest ik het niet hebben van mijn imposante voorkomen, sportieve prestaties of hippe merkkleding. De vrijwel permanente pukkel op mijn rechter neusvleugel hielp ook al niet. Wat mij restte was spitsvondig en/of grappig uit de hoek proberen te komen.  

Door: Bert Toet 

Dat ging mij vaak goed  af, maar lang niet altijd natuurlijk. Zo herinner ik mij een leraar die de voor mij historische woorden sprak: “Als je eigenlijk niets te zeggen hebt, kan je dat misschien beter ook maar niet doen.” Dat werkte bij mij beter dan welke boze berisping ooit zou hebben gedaan.  
Waarvan akte. Deze dag is zo’n dag waarop ’s mans wijze woorden van toepassing zijn. Ik heb even niet zo veel te zeggen. Dus laat ik de muziek voor zich spreken dit keer. Bon appetit. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s