Snobs over corona, pech en toch een playlist

Het gemiddeld aantal positieve coronatests stijgt door: in de afgelopen zeven dagen werden gemiddeld 81.987 positieve tests per dag geregistreerd. Dat is 33 procent meer dan de zeven dagen daarvoor. Er zijn nog 186.000 positieve testen van de afgelopen 20 dagen die nog verwerkt moeten worden. In werkelijkheid zijn er dus meer positieve tests dan nu uit de cijfers blijkt.
Of de besmetting bij de snobs bij de geregistreerde of de ongeregistreerde gevallen zit, doet er niet. Ongemakkelijk is het wel. Onfortuinlijk ook.
Helaas zullen we het dus een keer moeten doen zonder begeleidende column. Maar de snobs zouden de snobs niet zijn als er niet toch een playlist zou verschijnen. Quod erat demonstrandum: zestien pareltjes, ruim anderhalf uur streling van oor en gemoed.

Namens: Bert Toet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s